Translate

Після жахливого землетрусу в Японії 11 березня, ми придумали цю технологію

Після жахливого землетрусу в Японії 11 березня, ми придумали технологію, яка здатна на мій погляд ефективно прогнозувати землетруси за 3-4 години до їх настання.
Суть ноу-хау:
Тварини - птахи, риби, собаки, кішки мають здатність передбачати землетрус та інші природні катаклізми, наприклад вулкани. У науці цього є чимало підтверджених фактів. За допомогою мережі Інтернет, можна на одному сайті отримати постійну інформацію про відхилення в поведінці тварин, що знаходяться в домашніх умовах в одній місцевості. Я думаю, що достатньо мати в одному місті чи селищі 200 підключених до Інтернету точок, господарі яких повідомляли б про якихось різких змін у поведінці своїх собак, кішечок, золотих рибок, канарок, хвилястих папужок і інших тварин.Через тиждень буде видно, наприклад, що в середньому у 40 людських вихованців у день зриває дах. Абсолютні цифри тут не мають значення, головне, це отримати розмір фону. Нехай він буде як в даному прикладі дорівнює 20% І тоді, як тільки буде фіксуватися стрибкоподібне масове відхилення в поведінці тварин від середньостатистичної похибки, це і буде свідчити про швидке настання катаклізму в даному районі. За наявності декількох точок обробки інформації можливо навіть точно вирахувати місце епіцентру. При наявності великої кількості даних, можливо навіть заздалегідь визначати силу майбутнього землетрусу. Ну а той, хто предпрежден, той озброєний.


Що б випробувати цю технологію, не потрібні мільйони доларів, портал Yahoo може зробити її за тиждень. Ми писали і зверталися в Японські посольства і консультво, в газети і телестудії - ніхто не хоче слухати айну Росії. Але рано чи пізно ми все одно зробимо цю технологію і дізнаємося, працює вона чи ні. І якщо вона працює, то кожна смерть японця або айну, загиблого від землетрусу після 11 березня 2011 ляже на совість тих, хто ПОВИНЕН піклуватися про наших народів.